Nové investičné stratégie Číny z pohľadu cieľov hospodárskej politiky - Pauhofová, Iveta
Súvislosti investičných stratégií vo väzbe na ciele hospodárskej politiky, artikulované v poslednom päťročnom pláne vedúcou silou spoločnosti – Komunistickou stranou Číny. Čína z pohľadu financií v zoskupení BRICS a postavenie Číny medzi novými hegemónmi.