<The> CEE Banking Sector from the Investor's Perspective - Árendáš, Peter, 1986-
Porovnanie investičnej aktivity bánk SVE so západoeurópskymi bankami. Podhonotenie SVE bánk. Hodnotené súhrnným ukazovateľom obsahujúcim: celkový rast majetku, priemerná výnosnosť dividend a pomer cena/zisk.