Theoretical and Practical Aspects of Liquidity Measurement and Basel III - Horvátová, Eva, 1958-
Manažment likvidity v slovenských bankách. Proces riadenia likvidity a jeho požiadavky, ciele a kategórie. Vybrané problémy riadenia likvidity podľa Basel III. Ukazovatele likvidity v komerčných bankách. Modelovanie pravdepodobnosti bankrotu banky.