Bull Trend or Bubble on the European Stock Market - Chovancová, Božena
Defnícia býčieho trendu na akciovom trhu. Bubliny na akciovom trhu a ukazovatele ich predpovedania. Opatrenia ECB a FED z roku 2009 po vypuknutí krízy.