Spotrebiteľské správanie sa domácností vo väzbe na zmenu cenovej hladiny a príjmov v podmienkach Slovenska - Dováľová, Gabriela, 1982-
Spotrebiteľské správanie domácností vo väzbe na zmenu cenovej hladiny a príjmov v podmienkach Slovenska. Vývoj čistých peňažných príjmov a výdavkov signalizujúci možnosti vytvárania úspor v domácnostiach a vývoj cenovej hladiny spotrebných výdavkov.