Ochrana spotrebiteľa v prostredí elektronického obchodu - Čihovská, Viera
Podstata a charakter elektronického obchodu. Výhody a nevýhody elektronického obchodovania. Ochrana slovenských spotrebiteľov v prostredí internetového obchodu.