Supraintegrácia ako nový fenomén globálnej ekonomiky - Staněk, Peter
Kľúčové ciele ekonomických procesov integrácie. Hybným motorom supraintegrácie sa stávajú geopolitické záujmy vlád realizované na planetárnej úrovni. Táto zásadná zmena paradigmy potom preddeterminuje tak použité nástroje, ako i časové fázovanie procesov supraintegrácie.