Celoživotné vzdelávanie spotrebiteľa - Dzurová, Mária
Význam celoživotného vzdelávania. Spotrebiteľský program v politike Európskej únie. Význam vzdelávania spotrebiteľa. Celoživotné vzdelávanie v Slovenskej republike. Stratégia celoživotného vzdelávania 2011. Subjekty celoživotného vzdelávania.