Vybrané aktivity slovenských spotrebiteľov týkajúce sa ich životného štýlu – predbežný prieskum - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Predbežné výsledky prieskumu, ktorý bude realizovaný v ďalšej etape realizácie projektu. Frekvencia konzumácie potravín slovenskými spotrebiteľmi. Pitný režim respondentov. Frekvencia pohybu slovenských spotrebiteľov. Výroky respondentov týkajúce sa zdravého životného štýlu.