Legislatívne zmeny v dôchodkoch vyplácaných z II. piliera - Mihalechová, Jana, 1988-
Vzťahy potrebné na výpočet doživotných starobných dôchodkov z II. piliera a porovnanie výšky týchto dôchodkov upravených anuitnou novelou s dôchodkami, ktoré by boli vyplácané z tohto piliera v prípade, že by novela prijatá nebola.