Internetový obchod a bezpečnosť spotrebiteľa - Korčoková, Marína, 1970-
Internet a elektronický marketing. Legislatívne zabezpečenie elektronického obchodovania. Najdôležitejšie zmeny pravidiel v on-line nakupovaní 2014. SAEC - bezpečný nákup. Certifikovaný internetový obchod. Prieskum zameraný na získanie informácií o povedomí spotrebiteľov o bezpečnosti a spokojnosti pri nákupe cez internet. Návrhy a odporúčania.