Orientačné výsledky prieskumu spotrebiteľského povedomia - Lipianska, Júlia
Teoretické východiská spotrebiteľského správania. Výsledky prieskumu spotrebiteľského povedomia. Uplatňovanie spotrebiteľských práv. Najväčšie problémy slovenského spotrebiteľa. Úroveň informovanosti slovenských spotrebiteľov. Spôsoby získavania informácii o spotrebiteľských právach. Otázka bezpečnosti výrobkov. Práva pacienta.