Konkurencieschopnosť v cestovnom ruchu Ruska a štátov post-sovietskeho regiónu - Bucher, Slavomír
Analýza indexu konkurencieschopnosti Ruska a štátov bývalového Sovietskeho zväzu základe 14 faktorov za roky 2007 – 2013. Identifikácia základných faktorov, ktoré sa najvýznamnejšie podieľajú na disparitách v konkurencieschopnosti európskych destinácií.