Vývoj Slovenska 10 rokov po vstupe do EÚ v kontexte programu EUROPA 2020 - Čihovská, Viera
Ekonomické výsledky Slovenska za 10 rokov v EÚ. Rast reálneho HDP EU-28 v rokoch 2003- 2013. Vývoj ukazovateľov reálnej ekonomiky Slovenskej republiky v období od roku 2008 do roku 2014. Vývoj HDP na obyvateľa v trhových cenách v jednotlivých krajinách EÚ. Ukazovatele HDP na obyvateľa členských krajín EÚ v roku 2004 a 2013. Sociálna konvergencia. Miera nezamestnanosti očistená od sezónnych vplyvov v januári 2015 v percentách.