Euromarketing - marketingový audit v praxi (výsledky prieskumu) - Čihovská, Viera
Euromarketing predstavuje modernú manažérsku koncepciu pre realizáciu efektívnej výmeny na jednotnom európskom trhu, ktorý rozširuje oblasť svojho skúmania z pôvodne separovaných trhov na trh multinacionálny a multikultúrny. Strategický význam marketingového auditu a jeho možností pre udržanie dobrej kondície podniku v konkurenčnom prostredí európskeho trhu. Reálny pohľad na skutočnú aplikáciu a využívanie marketingového auditu v praxi podnikov na Slovensku a v Taliansku a postoje podnikov k nemu v kontexte sledovania spoločných tendencií podnikov na európskom trhu.