Socio-kultúrne zóny jednotného európskeho trhu - Pavliková, Marta
Príspevok vymedzuje jednotlivé socio-kultúrne zóny jednotného európskeho trhu a identifikuje charakter kultúrnych dimenzií daných zón, ktoré ovplyvňujú správanie marketingových manažérov, ale aj spotrebiteľov. Hofstedeho kultúrne dimenzie. HDP na obyvateľa (v PPS) v jednotlivých socio-kultúrnych zónach.