Projektové vzdelávanie spotrebiteľov v SR – návrh obsahu - Orgonáš, Jozef, 1957-
Projektové vzdelávanie ako moderná forma vzdelávania. Súčasný stav v SR a v Európe. Projektová metóda edukácie spotrebiteľov. Znaky a prednosti projektového vzdelávania spotrebiteľov. Ciele a prínosy projektového vzdelávania. Projektový model spotrebiteľského vzdelávania.