Vplyv implementácie štandadru ISO 14001 na rast konkurencieschopnosti v dovávateľskom reťazci automobilového priemyslu - Čikel, Andrej
Systém manažmentu ochrany životného prostredia a prispôsobovanie podnikových procesov tak, aby tieto zodpovedali požiadavkám súčasnej a budúcej legislatívy v oblasti ochrany životného prostedia. Rozšírenie implementácie ISO 14001.