Manažment reverzných tokov tovaru v elektronickom obchode - Zámečník, Peter
Riešenie reverznej logistiky v elektronickom obchode a oblasť, ktorú predstavuje riadenie fyzických tokov tovaru ako aj nadväzujúce procesy reverznej logistiky. Zefektívnenie elektronického obchodu, nástroje, podmienky, legislatíva a zvyšujúce sa nároky spotrebiteľov v tejto oblasti.