Elektromobilita v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Ponuka elektrických vozidiel na Slovensku a rozdelenie elektrických automobilov podľa značiek. Slovenská asociácia pre elektromobilitu (SEVA), ktorá podporuje rozvoj dopravy a dopravnej infraštruktúry pre osobné i úžitkové elektrické vozidlá na Slovensku. Hlavné princípy priemyselnej politiky SR - technológie a životné prostredie.