Spotrebiteľské vnímanie zavedenia ekologických výrobkov do portfólia podnikov s aplikáciou na spoločnosť Fisher v Nemecku - Hanzlíček, Lukáš
Zavedenie ekologických výrobkov do portfólia spoločnosti a ich vnímanie spotrebiteľmi. Súčasný stav a rastúce trendy zavádzania ekologických produktov, ich hodnoty a charakteristika spotrebiteľov týchto produktov.