Davos sa chystá na novú revolúciu - Jurina, Ľubomír
Svetové ekonomické fórum o priemysle 4.0 v Davose. Digitalizácia sveta. Kľúčové faktory v podnikaní - vzťahy a komunikácia. Ako udržať krok. Dôležitá stredná vrstva spoločnosti. Čas na zmenu tradičného školstva. Úbytok a nárast pracovných miest.