Vliv interkulturních diferencí na oblast osobního prodeje - Říha, David
Určenie osobných faktorov predajcu, ktoré sú najrelevantnejšie pre dosiahnutie úspechu predaja. Určenie medzikultúrnych rozdielov medzi americkými a českými zákazníkmi a ich vnímanie verbálnej a neverbálnej komunikácie v osobnom procese predaja.