Samojazdiace auto: kto bude prvý - Kvašňák, Lukáš
Samojazdiace autá sú čoraz bližšie stať sa realitou. Veľké automobilky pracujú na vlastných projektoch autonómnych vozidiel. Hlavným dôvodom, ktorý hovorí v prospech samojazdiacich automobilov, je bezpečnosť. Spojenie samojazdiacich technológií s elektromobilitou umožňuje vstup na automobilový trh aj novým hráčom.