Diagnoses Related Group System in Slovakia - Sidor, Ján
Vývoj DRG systémov. Aplikácia možností systémov DRG. Porovnanie systémov DRG v Írsku a Nemecku. SWOT analýza DRG systémov. DRG systém na Slovensku.