Slovenský vedec chystá revolúciu v doprave - Kvašňák, Lukáš
Patent Branislava Sitára na nový dopravný systém spájajúci samojazdiace autá a elektromobily pod názvom Automatický transportný systém (ATS). Samojazdiace autá ako budúcnosť mobility. Celoeurópsky patent.