Nové prístupy a trendy v marketingovom manažmente - Bečková, Ina
Definovanie pojmu marketingový manažment. Vývoj marketingového manažmentu. Prístupy a trendy v marketingovom manažmente. Moderné praktiky marketingového manažmentu.