Odvody fyzickej osoby podnikateľa účtujúceho v sústave podvojného účtovníctva od januára 2016 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Minimálny a maximálny vymeriavací základ pre odvody do Sociálnej poisťovne. Povinné zákonné sociálne poistenie. Účtovanie zákonných poistných odvodov v sústave podvojného účtovníctva.