Robot sa stáva kolegom - Jesný, Martin
Rozhovor s Albrechtom Reimoldom, predsedom predstavenstva spoločnosti Volkswagen Slovakia, o automatizácii riadenia moderných výrobných hál, spolupráci s robotmi a princípoch takzvanej digitálnej továrne.