Prediction of Bankruptcy in Enterprises of the Automotive Industry - Feranecová, Adela, 1986-
Analýza ukazovateľov predpovedajúcich bankrot podniku. Faktorová, klastrová a diskrimančná analýza. Vytvorenie modelu hodnotenia podniku diskriminačnou analýzou s 27 finančnými ukazovateľmi.