Balíčky noviniek v dani z pridanej hodnoty - Lukačovičová, Jaroslava
Nové zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty (DPH). Špecifický režim DPH v stavebníctve, takzvaný reverse charge systém. Zmeny v obchodoch a zníženie DPH na základné potraviny. Proces legislatívneho konania a návrh zákona o dani z pridanej hodnoty, ktorý by zaviedol zaplatenie DPH až po prijatí platby.