Vysšeje obrazovanije kak faktor povyšenija konkurentosposobnosti strany - Nestorenko, Taťjana
Dôležitosť efektívneho financovania vysokých škôl a univerzít. Pozícia slovenských a ukrajinských vysokých škôl v hodnotení Times higher education world university rankings. Účasť slovenských vedcov a výskumníkov v projektoch OECD. Investície Európskej únie do vedecko-výskumnej činnosti.