Boj s neviditeľným nepriateľom - Marianyi, Peter
Poškodzovanie informačných systémov alebo zneužitie firemných údajov a ciele útočníkov. Kiberkriminalita, jej riziká, hrozby a typy ekonomických podvodov. Metódy ochrany pred kiberútokmi, efektívna prevencia a ochrana informačných systémov v priemysle.