<The> Definition of basic preconditions for the legal institute of liability for tax offenses and evaluation of their application online as fast financial report - Nováková, Veronika
Pojem daňovoprávna zodpovednosť. Klasifikácia daní. Daňový delikt. Sankcie za nesplnenie daňovej povinnosti. Daňové trestné činy. Informatizácia verejnej správy v oblastí daní.