Podporné nástroje zvyšovania produktivity práce v podniku - Gubová, Klaudia, 1986-
Skúmanie produktivity práce procesu výroby v priemyselnom podniku ABC, s.r.o. Predmetom skúmania bolo meranie produktivity práce na týždennej báze počas troch po sebe nasledujúcich mesiacoch a následná implementácia metódy Kaizen ako podporného nástroja zefektívnenia produktivity práce vo vybranom podniku.