Jak těžit z patentů a vydělat na nápadech - Kejhová, Hana
Databáza patentov Espacenet. Možnosť štúdia ochrany priemyselných práv na Metropolitnej univerzite v Prahe. Činnosť patentového úradu v Českej republike. Ako hájiť konkurenčné postavenie na trhu. Espacenet - nedocenená databáza. Globálna patentová vojna. Patenty v Číne. Príprava Jednotného patentového súdu v Európe. Višehradský patentový inštitút.