Priority slovenského predsedníctva v Stratégii EÚ pre Dunajský región (EUSDR) za prioritnú oblasť 4 "Obnoviť a udržať kvalitu vôd" - Novák, Vladimír
Stratégia EÚ pre Dunajský región, jej ciele. 1. pilier - prepojenie Podunajskej oblasti, 2. pilier - ochrana životného prostredia v Podunajskej oblasti, 3. pilier - rozvíjanie prosperity v Podunajskej oblasti, 4. pilier - posilnenie Podunajskej oblasti. Prehľad 11 prioritných oblastí.