Komparácia trendov dopytu po rekreácii a kultúre v Českej a Slovenskej republike - Fodranová, Iveta, 1959-
Pojem rekreácia. Rozhodovací proces participácie na rekreácii v kultúre. Porovnanie dopytu po rekreácii Slovenskej a Českej republiky.