Regionálne označovanie produktov v krajinách V4 (Poľsko, Slovensko, Česko a Maďarsko) - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Príklady značiek regionálnych produktov v krajinách V4 a porovnanie inštitucionálneho zabezpečenia regionálnych značiek. Spôsob propagácie produktov v uvedených krajinách.