Narušenie voľného pohybu tovaru a služieb uplatnením minimálnej mzdy v Nemecku - Kittová, Zuzana, 1975-
Prípustnosť vnútroštátnej právnej úpravy ustanovujúcej minimálnu mzdu vzhľadom na možné obmedzenie voľného pohybu tovarov a služieb na vnútornom trhu EÚ.