Finančné vzdelávanie na Slovensku - Bačová, Monika
Definovanie finančnej gramotnosti súlade s Národným štandardom. Charakteristia tohto dokumentu a finančného vzdelávania na základných a stredných školách. Analýza vedomostí vysokoškolákov.