Dobročinný marketing ako príspevok k trvalo udržateľnému rozvoju v globálnom prostredí - Musová, Zdenka
Skúmanie dobročinného marketingu v teoretickej aj praktickej rovine ako inovatívneho spôsobu zodpovedného marketingového správania podnikov. V záujme každého podniku v prípade realizácie dobročinného marketingu by malo byť, aby spotrebitelia mali čo najpozitívnejší vzťah k podporovanému produktu, značke, či samotnému podniku a partnerskej neziskovej organizácii.