[Etika a etiketa pre manažérov] - Bruothová, Michaela, 1979-
Vysokoškolská učebnica s názvom „Etika a etiketa pre manažérov“ sa zameriava na kľúčové aspekty etiky a etikety, od objasnenia základného pojmového aparátu, cez problematiku spoločenských podujatí, etikety v pracovnom styku, prezentácie a vyjednávania, osobného imidžu a takisto diplomatického protokolu, až po oblasť špecifickej podnikateľskej a manažérskej etiky. Učebnica vytvára základnú teoretickú bázu pre štúdium etiky a etikety, ktorá je doplnená mnohými praktickými príkladmi, ktoré uľahčujú pochopenie jednotlivých pravidiel a ich následnú aplikáciu v praxi.