Inovačná výkonnosť Slovenska - Musa, Hussam
Aktuálny stav celkových investícií do výskumu, vývoja a inovácií v podnikaní malých a stredných podnikov (MSP) v členských štátoch EÚ a Slovenska. Príčiny slabej inovačnej výkonnosti MSP na Slovensku a celková úroveň inovačnej výkonnosti slovenských podnikov vrátane kategórie MSP.