Vnímanie kvality pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti - Horvátová, Diana
Meranie kvality služieb a spokojnosti pacientov. Vzťahy na trhu poskytovania zdravotnej starostlivosti. Uhol pohľadu pacienta, lekára a a poskytovateľa zdravotnbej starostlivosti a jeho zástupcov.