Revízia normy systémy manažérstva kvality ISO 9001 v roku 2015 - Stašková, Slavomíra, 1989-
História normy ISO 9001. Norma ISO 9001:2015. Porovnanie obsahu normy ISO 9001:2008 a ISO 9001:2015. Zmeny v princípoch manažmentu kvality v ISO 9001:2015.