Klasické a novodobé nástroje komunikačného mixu pri priemyselnom marketingu - Lukačovičová, Zuzana
Klasické nástroje komunikačného mixu na priemyselnom trhu. K súčasným trendom marketingovej komunikácie patria alternatívne možnosti reklamy, sponzoring, udalosti a zážitky, interaktívny marketing, sociálne médiá, guerilla marketing, green marketing a neuromarketing.