Perspektívy celoživotného vzdelávania v stratégiách vysokých škôl - Bikárová, Eva
Komparatívna analýza rôznych teoretických prístupov k vymedzeniu úlohy marketingu vo vysokoškolskom vzdelávaní a identifikovanie aktuálnych trendov a výziev najmä v súvislosti s novými trendami na trhu vysokoškolského vzdelávania v kontexte stratégií celoživotného vzdelávania, najmä na európskej úrovni.