Adolescenti a stres - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnili študenti prvého a štvrtého ročníka obchodných akadémií v Topoľčanoch a v Bratislave. Ročníky boli vybrané zámerne, aby bolo možné porovnať, ako ohrozuje stres študentov, ktorí na obchodnú akadémiu nastúpili a tých, ktorí strednú školu končia.