Využitie metódy pojmového mapovania vo vyučovaní nemeckého jazyka na gymnáziách - Kucharová, Jana, 1981-
Charakteristika metódy pojmového mapovania. Pojmová mapa. Aplikácia metódy pojmového mapovania na vyučovacích hodinách nemeckého jazyka.